Onderdeel van Beterinzaken.nl

  • 8 / 10
54 reviews

Deurwaarder aanstellen

Hoe een deurwaarder aanstellen?
Worden uw verzonden rekeningen niet betaald? Dan wilt u natuurlijk graag dat deze alsnog betaald worden. Helpt herinneren en aanspreken niet? Een deurwaarder kan uitkomst bieden. Maar hoe kiest u de beste deurwaarder?

Als u op zoek bent naar een deurwaarder, is het verstandig om verschillende deurwaarderbureaus te vergelijken. Elke situatie is uniek en voor iedere situatie zijn bepaalde deurwaarderbureaus het meest geschikt. Zoekt u een deurwaarder tijdens de minnelijke fase? Of zoekt u alleen een deurwaarder om een vonnis voor u uit te voeren? Elke aanvraag is verschillend en voor elke aanvraag is er een deurwaarder die hier het beste bij past.

Iedereen kan een deurwaarder aanstellen. Dus niet alleen bedrijven, maar ook zzp’ers en particulieren kunnen een deurwaarder aanstellen. Hierbij is het wel van belang dat u bewijzen hebt van de wanbetaling. Een mondelinge afspraak is lastig te verhalen. Heeft u bewijzen in de vorm van facturen en herinneringmails? Dan kunt u een deurwaarder in de arm nemen.

Waarom een deurwaarder aanstellen?
U kunt een deurwaarder aanstellen voor diverse situaties. Zo kan een deurwaarder incassowerkzaamheden verrichten. Mocht dit niet werken, kan een deurwaarder direct overgaan tot actie. De deurwaarder kan de schuldenaar dagvaarden. Betaalt uw schuldenaar dan nog steeds niet, dan kan een betaling afgedwongen worden via een gerechtelijke procedure. De rechter doet dan haar uitspraak over de zaak. Het vonnis kan uitgevoerd worden door de deurwaarder.

Heeft u al een vonnis en zoekt u een deurwaarder om het uit te voeren, dan stelt u hiervoor een deurwaarder aan. Alleen een deurwaarder is bevoegd om deze ambtshandelingen uit te voeren.

Gratis en vrijblijvend deurwaarder vergelijken
Er is een groot aanbod van diverse deurwaarders. Daardoor kan het lastig zijn om een goede deurwaarder te kiezen voor uw situatie. Deurwaardergezocht.nl biedt de slimste oplossing! Bij Deurwaardergezocht.nl kunt u makkelijk een aanvraag indienen via een online formulier. De aanvraag nemen wij zorgvuldig door. Met een geavanceerd algoritme koppelen we u aan een selectie van 4 deurwaarderbureaus. Zo hoeft u alleen nog maar te vergelijken en kunt u eenvoudig de beste deurwaarder voor uw probleem kiezen.