Onderdeel van Beterinzaken.nl

  • 8 / 10
54 reviews

Zij gingen u al voor

deurwaardergezocht.nl

Enkele referenties:

Hoe werkt het?

In 3 stappen

1

Vul uw gegevens in

Vul uw bedrijfs-en profielgegevens volledig in op deze site.

2

Ontvang uw unieke aanbod

U ontvangt 4 offertes op basis van uw bedrijfsprofiel en uw situatie. 

3

Kies de beste partner

Kies de partner die het beste aansluit op uw wensen én behoeften. 

Wilt u een deurwaarder inhuren in de omgeving Groningen?

Stel, u krijgt te maken met rekeningen die niet betaald worden. Bijvoorbeeld in het geval van alimentatie of een openstaande schuld van uw klant. U kunt zelf blijven bellen en mailen, of u kiest voor een goede deurwaarder. Maar hoe kiest u die? Met de hulp van Deurwaardergezocht.nl.

Bij Deurwaardergezocht.nl nemen we iedere aanvraag handmatig door. We kijken onder andere naar uw situatie en het type schuld. Vervolgens gebruiken we een slim algoritme die 4 bureaus selecteert die bij u passen. U kunt gratis vergelijken en vervolgens zelf de keuze maken voor een bureau.

Hoogste slagingspercentage omgeving Groningen
Wij kijken persoonlijk naar uw aanvraag en gebruiken een slim systeem om u te koppelen aan verschillende deurwaarders die bij u passen. Zo weten we bijna zeker dat u een keuze maakt die goed bij u past.

Een goede deurwaarder bespaart direct tijd en geld. Een gerechtelijke procedure kan maanden duren, maar onze deurwaarders in Groningen kunnen opdrachten in meer dan de helft van de gevallen binnen een maand oplossen.

Kunnen ondernemers in Groningen ook een deurwaarder inschakelen?
Ja, juist voor ondernemers is een deurwaarder een uitkomst. Een ervaren deurwaarder incasseert al uw openstaande rekeningen, zodat u weer tijd heeft om te ondernemen. Bent u ondernemer in Groningen? Onze deurwaarders helpen u graag verder. Zij ontzorgen u gedurende het hele invorderingstraject.

Kies een deurwaarder die bij u past en vergelijk 4 partners uit de omgeving Groningen. Vraag vandaag nog uw offerte gratis en vrijblijvend aan via Deurwaardergezocht.nl.

Wij zijn bereikbaar van

9:00 - 17:00

Partners: