Onderdeel van Beterinzaken.nl

  • 8 / 10
54 reviews

Zij gingen u al voor

deurwaardergezocht.nl

Enkele referenties:

Hoe werkt het?

In 3 stappen

1

Vul uw gegevens in

Vul uw bedrijfs-en profielgegevens volledig in op deze site.

2

Ontvang uw unieke aanbod

U ontvangt 4 offertes op basis van uw bedrijfsprofiel en uw situatie. 

3

Kies de beste partner

Kies de partner die het beste aansluit op uw wensen én behoeften. 

Vragen?

Hier een aantal vragen beantwoord

Een (gerechts)deurwaarder is een openbaar ambtenaar, die bevoegdheden heeft om ambtshandelingen te verrichten. Een deurwaarder kan bijvoorbeeld vonnisen van een rechter uitvoeren.

Het is altijd vervelend wanneer een klant niet binnen de betalingstermijn betaalt. Wanneer dit het geval is, is het raadzaam om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Een deurwaarder kan u hierbij helpen. Een deurwaarder kan de debiteur in gebreke stellen.

Heeft u te maken met een particuliere debiteur? Dan dient u, of uw gerechtsdeurwaarder, de debiteur op de hoogte te stellen van het laatste termijn van 14 dagen. Hierbij stelt u de debiteur ook op de hoogte van de bijkomende incassokosten.

Heeft u te maken met een bedrijf als debiteur? Over het algemeen geldt dan dan dezelfde regeling. Echter, wanneer u afwijkende afspraken heeft gemaakt in een overeenkomst, zoals uw algemene voorwaarden, kunt u de vordering direct overdragen aan een gerechtsdeurwaarder.

In de volksmond worden beide begrippen nogal eens door elkaar gebruikt. Echter, een incassobureau is wel degelijk iets anders dan een deurwaarderskantoor. Waar zit dit verschil dan precies?

Het belangrijkste verschil is dat een incassobureau geen wettelijke macht heeft. Meer dan stevige taal kunnen zij dus niet toepassen. Het enige wat zij echt mogen doen is het sturen van herinneringen en facturen. Wel zien we vaak dat incassobureau’s dreigen met zaken zoals rechtsgang of in beslaglegging. Dit doen ze om de schuldenaar onder druk te zetten want in werkelijkheid zijn zij hier niet voor bevoegd. In de praktijk blijkt dat veel mensen niet op de hoogte zijn van deze beperkingen van incassobureau’s. Daarom zijn sommige van deze technieken toch effectief om debiteuren tot betaling te laten overgaan.

Echter, soms zijn dreigementen niet genoeg. Een gerechtsdeurwaarder heeft dan gelukkig meer mogelijkheden. Zij staan in hun recht wanneer zij met een dagvaarding langsgaan. Ook kunnen zij een gerechtelijke procedure starten of spullen in beslag nemen. Zij zijn dus in staat daadkrachtig op te treden.

Voordat er incassokosten in rekening worden gebracht dient u de schuldeiser eerst een aanmaning te hebben gestuurd. Hierbij moet een betalingstermijn van minimaal 14 dagen gelden. Er geldt een maximumtarief voor de vorderingen die na 1 juli 2012 opeisbaar zijn geworden.

Wat moet er in deze aanmaning staan? Om het zo makkelijk mogelijk te maken hebben we alle belangrijke zaken op een rijtje gezet:

- De gevolgen van het uitblijven van een betaling;
- De exacte kosten;
- De hoogte van de btw.

Wanneer de aanmaning niet op tijd wordt betaald mogen er incassokosten worden berekend. Ook dit is van belang om te vermelden. Vaak worden er andere benamingen gebruikt voor incassokosten. Administratiekosten, bureaukosten, buitengerechtelijke kosten, storneringskosten en aanmaankosten zijn allemaal synoniemen voor incassokosten. Het is belangrijk om te weten dat bij incassokosten het totaal bedrag het maximumtarief niet mag overschrijven.

Het is goed om te bedenken dat het inschakelen van een incassobureau of deurwaarder geld kost. Naast incassokosten rekent een deurwaarder vaak ook andere kosten bij het uitbrengen van een dagvaarding. Een deurwaarder rekent vast kosten voor bijvoorbeeld het uitbrengen van dagvaardingen en het beslag leggen. Dit worden ambtelijke werkzaamheden genoemd. Voor alle ambtelijke werkzaamheden gelden vaste tarieven. Voor overige diensten, zoals bijvoorbeeld het innen van schulden, mag de deurwaarder eigen tarieven vastleggen. Deze diensten worden dan ook niet-ambtelijke werkzaamheden genoemd. Wilt u meer weten over de precieze ambtelijke kosten? Op de site van de Koninklijke beroepsorganisatie van gerechtsdeurwaarders kunt u deze kosten raadplegen.

Via Deurwaardergezocht.nl schakel je eenvoudig een deurwaarder in. Wanneer u het online formulier invult ontvangt u binnen 1 werkdag 4 offerte. Deze offertes kunt u zelf vrijblijvend vergelijken, waardoor u snel een deurwaarder in kan schakelen.

Wilt u een deurwaarder inschakelen in de omgeving Rotterdam?

Zorgeloos ondernemen met de zekerheid dat er een professionele deurwaarder achter u staat. Het kan. Wilt u de beste deurwaarder inschakelen? Dat is vooral sterk afhankelijk van de branche waarin u actief bent en de schaal waarop u onderneemt. Bij Deurwaardergezocht.nl nemen we uw aanvraag handmatig door.

Wij werken met een slim algoritme. Daarmee vinden we direct voor u de beste matches. Zo zorgen we voor een waardevolle partner voor iedere situatie. U kunt rekenen op een goede deurwaarder boordevol ervaring. Met collega’s die weten wat belangrijk is in uw sector. Met advocaten die de geschreven én ongeschreven regels kennen en hun expertise aanwenden in uw voordeel.

Hoogste slagingspercentage gegarandeerd: uw deurwaarder in Rotterdam

Levert u werk, maar heeft u te maken met wanbetalers? Staan uw facturen (te) lang open? Dan kunt u daar zelf actie op ondernemen met behulp van verscheidene aanmaningen met behulp van brieven, de telefoon of e-mails.

Krijgt u geen reactie op de aanmaningen? Kies dan voor de professionele hulp van een deurwaarder in de omgeving Rotterdam. Dat bespaart u als ondernemer direct tijd, geld, risico en kopzorgen. Waar een gerechtelijke procedure maandenlang in beslag kan nemen, wordt met behulp van een deurwaarder ruim 50% van de opdrachten immers binnen één maand opgelost.

Ik ben ondernemer in Rotterdam, kan ik een deurwaarder inschakelen?

Ja, juist in uw geval is het verstandig om een deurwaarder in te schakelen. Ervaren deurwaarders incasseren al uw openstaande rekeningen, zodat u weer tijd heeft om te ondernemen. Het is niet leuk om een wanbetaler voortdurend te moeten aanspreken. Dankzij een deurwaarder in Rotterdam hoeft u zich gelukkig geen zorgen meer te maken over de vraag of u het geld ook daadwerkelijk ontvangt. Het is namelijk uw geld. Uw deurwaarder ontzorgt u gedurende het hele invorderingstraject.

Kies een deurwaarder die bij u past en vergelijk 4 partners uit de omgeving Rotterdam. Vraag vandaag nog uw offertes gratis en vrijblijvend aan via Deurwaardergezocht.nl. 

Wij zijn bereikbaar van

9:00 - 17:00

Partners: